Hvem er vi?
Ryan & Højlund er grundlagt af filosoffen Thomas Ryan Jensen og ledelsesrådgiveren Michael Højlund Larsen. Vi kombinerer filosofisk faglighed med mangeårig konsulenterfaring i en række unikke tilbud til private, offentlige og frivillige organisationer.

Thomas Ryan Jensen, Auderød Byvej 20, 3300 Frederiksværk.
Tilværelsen giver ikke sig selv, det er nødvendigt at spørge. Og at spørge igen. Det gælder også i arbejdslivet. Jeg er cand. mag i filosofi og kommunikation og har et modul i filosofisk vejledning fra DPU. Jeg har siden 1999 arbejdet i spændingsfeltet mellem filosofi og kommunikation som konsulent for en bred vifte af virksomheder, foreninger og offentlige organisationer. Mit CV findes her.

   

Michael Højlund Larsen, Ny Kirstinebergvej 16, 4800 Nykøbing F.
Min passion er filosofi og ledelse, og denne kobling har været drivkraften og retningen i mit arbejdsliv både som konsulent, leder og ledelsescoach.
Jeg er cand.polyt. og master fra DPU med speciale i filosofi og ledelse. Jeg har siden 1991 arbejdet med udvikling af ledelse og ledere i både private og offentlige virksomheder. Jeg er forfatter til bogen "Praktisk filosofi og ledelse", der er udgivet på Børsens Forlag. Mit CV findes her.

 

 

Thomas Ryan Jensen mail@thomasryanjensen.dk Tlf.: 28 10 93 00 | Michael Højlund Larsen michael@hojlundlarsen.dk Tlf.: 24 40 50 20